Kosár 0 Ft

Nincsenek termékek a kosarában.

Szállítási lehetőségek

Szállítási lehetőségeinket próbáltuk úgy alakítani, hogy mindenki megtalálja a neki legjobb megoldást. Cégünknél négyféleképpen tudod átvenni csomagjod: személyes átvétellel, futárszolgálattal, Pick Pack Ponton illetve Fox Post csomagatumotákban történő átvétellel.

 

Személyes átvétel:

Budapesten a Lurdy Ház földszintjén található IBOLYA Jegyirodában.

Szállítási díjat vagy kezelési költséget személyes átvételkor nem számítunk fel.

A személyes átvétel során kizárólag készpénzes fizetési módra van lehetőség.

Elérhetőség:

  • Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
  • Telefonszám: +36 1 294 1014
  • Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10-19 óráig. Szombat: 10-14 óráig
  • Információ csomag megérkezéséről: info@rossettibizsu.hu
 

Felhívjuk figyelmed, hogy a  nettó 1.000 Ft alatti (bruttó 1.270 Ft) - szállítási költség nélküli - végösszeg esetén csak előre utalás vagy bankkártyás fizetési mód választható.

Futárszolgálattal történő szállítás:

Cégünk a GLS futárszolgálattal szállítja ki csomagod. A GLS Hungary Kft-re azért esett a választás, hogy biztosak lehessünk abban, hogy csomagod épségben megérkezik hozzád.
Házhozszállítás utánvét fizetési lehetőséggel nettó 1.000 Ft  (bruttó 1.270 Ft) + szállítási költség feletti végösszeg esetén választható. 

 A házhozszállítás díja:

 Rendelés összege

 Szállítási költség

 0 – 8000 Ft

 1000 Ft

 8000 Ft felett

 0 Ft

 

 

Várható szállítási idő:

 

 Megrendelés leadása

 Várható kézbesítés napja

 Hétfőtől – csütörtökig 12 óráig

 A rendelés leadási napja utáni 2. munkanap

 Csütörtök 12 órától – péntek 12 óráig

 Kedd

 Péntek 12 óra után – vasárnapig

 Szerda

(*Amennyiben bármilyen változás lenne a szállítás napjával kapcsolatban azt e-mailben vagy telefon jelezzük.)

 

Pick Pack Pont átvételi helyek:

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív lehetőség, amellyel az ország közel 240 településén több, mint 700 Pick Pack pont valamelyikében át tudod venni a megrendelt csomagot. A Pick Pack pontok olyan Relay, Inmedio hírlapüzletek, illetve MOL, OMV, Avia és Avanti töltőállomások, melyek minden város központi helyén találhatóak meg.
Tájékoztatunk, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09. napjától megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át, közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás bemutatása szükséges az átvételi pontokon.
A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor a Pick Pack értesítést küld, melyet követően csomagot azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 naptári napon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Az átvételi helyek pontos listája a következő linken tekinthető meg: Pick Pack Pontok listája

 

Pick Pack Pont költségei:

 

 Rendelés összege

 Szállítási költség

 0 – 5000 Ft

 600 Ft

 5000 Ft felett

 0 Ft

 

 

 

 

 

 

Foxpost logo 

Foxpost átvételi helyek:

 A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át a webáruházunkból rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol éppen Neked útba esik! Válaszd ki azt a bevásárlóközpontot,ahol legkényelmesebb átvenni a csomagot. Kérjük, hogy add meg a mobilszámod, amelyre egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küldenek, amivel az automata ajtaja nyílik. A csomag átvételekor az automatánál csak Bankkártyával történő fizetés lehetséges.

 

Foxpost költségei:

 

 Rendelés összege

 Szállítási költség

 0 – 5000 Ft

 600 Ft (499 Ft, 2016.11.30. és 2018.01.14. között)                               (600 Ft, 2018.01.15.-től)

 5000 Ft felett

 0 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

A megrendelt és át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!